pH 10.0Καθηγητής Wilson: Ας μάθουμε με βάση τα αποτελέσματά σας. Αποτελέσματα: Βέλτιστο pH για τη δραστικότητα της αμυλάσης James: Στο pH 10.00 το μείγμα παρέμεινε σκούρο μπλε ακόμη και στο τέλος του πειράματος στα 10 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει παραχθεί μαλτόζη και ο ρυθμός αυτής της αντίδρασης είναι εξαιρετικά αργός, καθηγητά. Αυτό δεν μπορεί να είναι το βέλτιστο pH για την αμυλάση, καθώς η δραστικότητα του ενζύμου είναι χαμηλή. Καθηγητής Wilson: Σωστά! Ας δοκιμάσουμε ξανά! Ποια είναι η σωστή απάντηση; |
Map: CS6 - ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ (1005)
|
||
Review your pathway |