Βέλτιστο ph και βέλτιστη θερμοκρασία για την αμυλάση

Τζέιμς: Καταλαβαίνω τώρα. Σίγουρα πρέπει να λάβουμε υπόψη τις βέλτιστες συνθήκες για ένα ένζυμο, οι οποίες μπορεί να ποικίλλουν για τα διάφορα ένζυμα. Πώς μπορούμε να υπολογίσουμε το βέλτιστο pH και τη βέλτιστη θερμοκρασία για ένα ένζυμο; Πώς μπορούμε να ελέγξουμε την επίδραση του pH και της θερμοκρασίας σε ένα ένζυμο;.

Καθηγητής Γουίλσον: Αυτή είναι η εργαστηριακή πρακτική άσκηση για σήμερα! Θα χρησιμοποιήσουμε το ένζυμο αμυλάση. Θυμάστε το υπόστρωμα και το προϊόν αυτού του σημαντικού ενζύμου;

Το άμυλο είναι το υπόστρωμα και η μαλτόζη είναι το προϊόν
Η μαλτόζη είναι το υπόστρωμα και το άμυλο είναι το προϊόν
Η καζεΐνη είναι το υπόστρωμα και τα αμινοξέα είναι τα προϊόντα

Map: CS6 - ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ (1005)
Node: 18908
Score:

reset

OpenLabyrinth
OpenLabyrinth is an open source educational pathway system

Review your pathway

  • Cath lab
  • Οι περιοχές Β και D είναι επιμολυσμένες και παρουσιάζουν υψηλό βακτηριακό φορτίο.
  • Node 12: Move to a discussion on troubleshooting
  • Interfază, profază, prometafază, metafază, anafază, telofază
  • Orgánulos celulares
  • Protamine (antidote to heparin)
  • Vitamin K
  • Σήψη
  • Low-glucose media for energy-limited systems (DMEM-LG)
  • Media enriched for bacterial growth (LB Broth)
  • Σταθεροποίηση ασθενή
  • High-glucose media for fast-growing cells (DMEM)
  • Ramipril
  • Use only Mendelian probability
  • Εισαγωγή στο επάγγελμα και συστάσεις σε άλλους φοιτητές
  • Opción 1
  • De 5nm a 100μm
  • Drinking less water
  • Βέλτιστο ph και βέλτιστη θερμοκρασία για την αμυλάση

Reminder

empty_reminder_msg

FINISH

Time is up