Βέλτιστο ph και βέλτιστη θερμοκρασία για την αμυλάσηΤζέιμς: Καταλαβαίνω τώρα. Σίγουρα πρέπει να λάβουμε υπόψη τις βέλτιστες συνθήκες για ένα ένζυμο, οι οποίες μπορεί να ποικίλλουν για τα διάφορα ένζυμα. Πώς μπορούμε να υπολογίσουμε το βέλτιστο pH και τη βέλτιστη θερμοκρασία για ένα ένζυμο; Πώς μπορούμε να ελέγξουμε την επίδραση του pH και της θερμοκρασίας σε ένα ένζυμο;. Καθηγητής Γουίλσον: Αυτή είναι η εργαστηριακή πρακτική άσκηση για σήμερα! Θα χρησιμοποιήσουμε το ένζυμο αμυλάση. Θυμάστε το υπόστρωμα και το προϊόν αυτού του σημαντικού ενζύμου; |
Map: CS6 - ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ (1005)
|
||
|
Review your pathway |