ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ταυτοποίηση του αιτιολογικού παράγοντα σε επιδημία τροφιμογενούς παθογόνου

        

                                                                                                                                                        

Μαθησιακοί Στόχοι:

Μετά την ολοκλήρωση της εργαστηριακής άσκησης, οι φοιτητές θα πρέπει να είναι σε θέση να:

1. Εφαρμόζουν τις αρχές εργαστηριακής ασφάλειας και την άσηπτη τεχνική κατά τον χειρισμό μικροοργανισμών.

2. Εξηγούν τη χρησιμότητα των διαφορικών και εκλεκτικών θρεπτικών μέσων για τη μελέτη της βακτηριακής ανάπτυξης.

3. Περιγράφουν πώς να ποσοτικοποιούν την παρουσία μικροοργανισμών σε βιολογικά δείγματα.

4. Αναγνωρίζουν τα βασικά βήματα και τις αρχές απομόνωσης και καλλιέργειας καθαρών βακτηριακών στελεχών για σκοπούς ταυτοποίησης.

Εργαστήριο τροφίμων

Map: CS11 - ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (1055)
Node: 19916
Score:

reset

OpenLabyrinth
OpenLabyrinth is an open source educational pathway system

Review your pathway

  • ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Reminder

empty_reminder_msg

FINISH

Time is up