MACΟ δρ. Σπένσερ εξηγεί ότι σε αυτή την περίπτωση χρειαζόμαστε ένα μη εκλεκτικό θρεπτικό μέσο. Αν και το MacConkey είναι αποτελεσματικό για την αναγνώριση εντερικών (εντεροβακτηρίων) και κολοβακτηριοειδών σε τρόφιμα, δεν είναι κατάλληλο για την ανίχνευση ευρύτερης ποικιλίας βακτηριακών ειδών, καθώς μπορεί να μην υποστηρίζει την ανάπτυξη Gram-θετικών ή μη ζυμωτών της λακτόζης βακτηρίων. Δρ. Σπένσερ: Ας το προσπαθήσουμε ξανά λοιπόν! |
Map: CS11 - ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (1055)
|
||
|
Review your pathway |