Βέλτιστο ph και βέλτιστη θερμοκρασία για την αμυλάση

Τζέιμς: Καταλαβαίνω τώρα. Σίγουρα πρέπει να λάβουμε υπόψη τις βέλτιστες συνθήκες για ένα ένζυμο, οι οποίες μπορεί να ποικίλλουν για τα διάφορα ένζυμα. Πώς μπορούμε να υπολογίσουμε το βέλτιστο pH και τη βέλτιστη θερμοκρασία για ένα ένζυμο; Πώς μπορούμε να ελέγξουμε την επίδραση του pH και της θερμοκρασίας σε ένα ένζυμο;.

Καθηγητής Γουίλσον: Αυτή είναι η εργαστηριακή πρακτική άσκηση για σήμερα! Θα χρησιμοποιήσουμε το ένζυμο αμυλάση. Θυμάστε το υπόστρωμα και το προϊόν αυτού του σημαντικού ενζύμου;

Η καζεΐνη είναι το υπόστρωμα και τα αμινοξέα είναι τα προϊόντα
Το άμυλο είναι το υπόστρωμα και η μαλτόζη είναι το προϊόν
Η μαλτόζη είναι το υπόστρωμα και το άμυλο είναι το προϊόν

Map: CS6 - ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ (1005)
Node: 18908
Score:

reset

OpenLabyrinth
OpenLabyrinth is an open source educational pathway system

Review your pathway

  • Opción 1
  • Media enriched for bacterial growth (LB Broth)
  • Σταθεροποίηση ασθενή
  • Low-glucose media for energy-limited systems (DMEM-LG)
  • Interfază, profază, metafază,  anafază, telofază
  • High-glucose media for fast-growing cells (DMEM)
  • Drinking less water
  • Use only Mendelian probability
  • De 5nm a 100μm
  • Βέλτιστο ph και βέλτιστη θερμοκρασία για την αμυλάση

Reminder

empty_reminder_msg

FINISH

Time is up