Το pH επηρεάζει τον ιονισμό του αμύλου

Έχετε δίκιο ότι ο ιονισμός παίζει σημαντικό ρόλο στην κινητική των ενζύμων μέσω των μεταβολών του pH. Το pH δεν μεταβάλλει άμεσα τον ιονισμό του αμύλου με τον ίδιο τρόπο που επηρεάζει τις πρωτεΐνες ή τα αμινοξέα. Το άμυλο είναι ένας πολυσακχαρίτης που αποτελείται από μονάδες γλυκόζης συνδεδεμένες με γλυκοζιτικούς δεσμούς και δεν διαθέτει ιοντιζόμενες ομάδες όπως αυτές που βρίσκονται στα αμινοξέα ή στις πρωτεΐνες. Ως εκ τούτου, οι αλλαγές στο pH δεν μεταβάλλουν σημαντικά την κατάσταση ιονισμού του ίδιου του αμύλου. Καλή προσπάθεια, ας το ξαναπροσπαθήσουμε!

Οι μεταβολές του pH μπορούν να οδηγήσουν στη μετουσίωση του αμύλου
Το pH επηρεάζει τον ιονισμό της αμυλάσης

Map: CS6 - ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ (1005)
Node: 18919
Score:

reset

OpenLabyrinth
OpenLabyrinth is an open source educational pathway system

Review your pathway

  • Το pH επηρεάζει τον ιονισμό της αμυλάσης
  • Exemplare vii
  • Imaginea A este de la TEM, iar imaginea B este de la SEM
  • Πείραμα #3: Αξιολόγηση ποσοστών βλάστησης σπόρων
  • Identification test for protein.
  • Θα αφήσει μόνη την Callie να τα ανεβάσει.
  • Πολλαπλασιάζοντας το ¼ με τον εαυτό του για το πρώτο παιδί και σημείωσε τα υπόλοιπα ως μη προσβεβλημένα.
  • Description 2
  • Δεν τον νοιάζει, θα αφήσει τα ρούχα του πεταμένα στο πάτωμα.
  • Θα φορέσει γυαλιά ηλίου.
  • Τα τακτοποιεί.
  • Τοπική αναισθησία
  • Αποτελέσματα: επίδραση του pH στη δραστικότητα της αμυλάσης
  • Σχεδιασμός επέμβασης
  • Πείραμα #1: Παρακολούθηση της ανάπτυξης φυκών σε δείγματα νερού
  • Το pH επηρεάζει τον ιονισμό του αμύλου

Reminder

empty_reminder_msg

FINISH

Time is up