Optimal pH and temperature for amylase

James: I understand now. We definitely need to consider the optimal conditions for an enzyme, which might vary for different enzymes. How can we figure out the optimal pH and temperature for an enzyme? How can we test the effect of pH and temperature on an enzyme?’

Prof. Wilson: This is the lab practical for today! We will use the enzyme amylase. Do you remember the substrate and product for this important enzyme?’

Casein is the substrate and amino acids are the products
Maltose is the substrate and starch is the product
Starch is the substrate and maltose is the product

Map: CS6 - METABOLISM OF CELL ENZYME (PH/TEMPERATURE)_ES (1004)
Node: 18879
Score:

reset

OpenLabyrinth
OpenLabyrinth is an open source educational pathway system

Review your pathway

  • ΗΚΓ
  • Για να αναγνωρίσουμε την εργασία άλλων ανθρώπων που συμπεριλάβαμε στην εργαστηριακή μας έκθεση
  • Θα κάνουμε ένα stick ούρων
  • У мого друга ФП, але він приймає аспірин, можливо, я міг би отримати те саме лікування.
  • Χορήγηση β-αποκλειστή και παραμονή για επανεκτίμηση στο Τμήμα Επειγόντων
  • Κίτρινο σε πορτοκαλί
  • Τεστ Biuret
  • You're only concerned with the basic functions of the tablet
  • Ψηφιακή αγγειογραφία
  • Ηλεκτροκαρδιαγράφημα
  • Predlagaš nekaj, kar lahko naredimo sami.
  • Ο εθελοντής ζητάει από τον κόσμο να μπει σε σειρά, κρατώντας αποστάσεις.
  • Optimal pH and temperature for amylase

Reminder

empty_reminder_msg

FINISH

Time is up