Αποτελέσματα από τις υγρές καλλιέργειες.A:Δείγμα ασθενούς B:Αποθήκευση κρέατος C:Επιφάνεια κοπής D:Επιφάνεια προετοιμασίας τροφίμων E:Νεροχύτης Πηγή: Τροποποιήθηκε από: chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.fbioyf.unr.edu.ar/evirtual/pluginfile.php/108402/mod_resource/content/1/Cap%205%20Brock.pdf
Εσείς: Μπορώ να δω ότι υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα θολότητας ή θολερότητας, κύριε δρ. Σπένσερ. Και το δείγμα Ε φαίνεται διαυγές. Δρ Σπένσερ: Σωστά. Τι πιστεύετε ότι σημαίνει αυτό σχετικά με την πηγή ή τις πηγές επιμόλυνσης και το βακτηριακό φορτίο;
|
Map: CS11 - ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (1055)
|
||
|
Review your pathway |